Maksunappi: Arvostelu & kokemuksia + miten toimii

Mikko Hämäläinen
Julkaistu 26.06 |Päivitetty 02.07

Maksunappi on suomalainen maksupalvelu, jonka Arvo Mobile Oy lanseerasi. Palvelu otettiin käyttöön vuonna 2021. Maksunappi on suunniteltu helpottamaan verkkokauppojen maksuprosessia tarjoamalla puhelinlaskuun perustuvaa maksamista.

Maksunappi toimii siten, että asiakas valitsee kaupassa Maksunappi-vaihtoehdon maksutavaksi. Asiakas vahvistaa maksun, ja veloitus tulee seuraavan puhelinlaskun yhteidessä. Maksunappi ei vaadi erillistä rekisteröitymistä tai tiliä, vaan se käyttää suoraan asiakkaan olemassa olevaa SIM korttia. Maksu tapahtuu reaaliajassa, mikä takaa nopean maksuprosessin sekä asiakkaalle että kaupalle.

Maksunappi on suhteellisen yleinen Suomessa. Se on yleistynyt nopeasti suomalaisissa verkkokaupoissa sen helppokäyttöisyyden ja turvallisuuden vuoksi. Palvelun käyttö ei edellytä muita kuin SIM-kortillisen puhelimen.

Maksunappi kilpailee muiden suomalaisten maksupalveluiden, kuten MobilePayn, Siirron ja Pivon kanssa. Näistä palveluista MobilePay ja Siirto ovat erityisen suosittuja vertaismaksujen ja mobiilimaksujen suhteen. Pivo puolestaan tarjoaa laajan valikoiman maksupalveluita ja on suosittu erityisesti nuorten keskuudessa. Maksunappi erottuu kuitenkin sillä, että voit maksaa ostoksen myöhemmin puhelinlaskun yhteydessä.

Maksunapin omistaa Arvo Mobile Oy.

Yhteenvetona, Maksunappi on helppokäyttöinen ja turvallinen maksupalvelu, joka on suunniteltu erityisesti suomalaisten verkkokauppojen tarpeisiin.